Terug naar overzicht Terug

Traploop uitgesteld wegens slecht weer


De commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van de Mondea Traploop heeft op basis van de weersverwachtingen en het aspect veiligheid, besloten de voor aanstaande zaterdag geplande traploop uit te stellen tot zaterdag 5  september.


Bij de controle vanochtend van het parcours is gebleken dat bij enige ijsafzetting het parcours onvoldoende veilig is. Aangezien vorst, sneeuwval en wellicht ijzel te verwachten is zijn wij van mening dat de veiligheid van de deelnemers voorop moet staan. Ook omdat er al een aantal aanmeldingen waren van mensen van 70 jaar en ouder.

Wij kunnen niet de veiligheid van deelnemers en medewerkers garanderen en nemen derhalve het besluit de Mondea  Traploop op te schuiven. Uiteraard zullen alle deelnemers op de hoogte gehouden worden van de verdere ontwikkelingen. Mochten deelnemers besluiten dat zij hun inschrijfgeld nu terug willen hebben kunnen ze dat via de website melden naar de organisatie. En anders blijft de gedane aanmelding gewoon geldig voor zaterdag 5 september.

Het spijt de organisatie zeer dat dit besluit heeft moeten plaatsvinden, maar de veiligheid staat voorop.