Trainers kunnen wel leven met 0-0 uitslag

De trainers van FC Emmen en Sparta Rotterdam, respectievelijk Dick Lukkien en Dick Advocaat, konden zich wel vinden in de 0-0 uitslag van de play off topper FC Emmen-Sparta Rotterdam. De trainer van de gasten: ,,Het ging op en neer met kansen aan beide zijden. Wij hadden in het begin een grote kans voor Robert Muhren. In de tweede helft hadden we een strafschop moeten hebben. Aanstaande zondag wordt het voor ons een moeilijke wedstrijd maar met de steun van ons fantastische publiek moet het lukken. Trouwens FC Emmen had vanavond ook een fantastische aanhang”, aldus de voormalige bondscoach.

CL2J0940

Dick Advocaat (links) en Dick Lukkien (rechts) achter de tafel.

FC Emmen-coach Dick Lukkien zag dat zijn ploeg wat moeizaam op gang kwam. ,,In het begin was het een beetje onwennig. Er zat duidelijk veel spanning op de ploeg. In de tweede helft hadden we wat meer controle hoewel Sparta de grootste kans had. Het gedoe rond wel of geen strafschop waren de langste drie minuten in mijn leven maar de scheidsrechter besloot na het zien van de beelden dat het een doeltrap was. Maar met de 0-0 valt wel te leven en opnieuw een compliment voor het geweldige publiek. De komende paar dagen is het herstellen om zondag optimaal aan de start te staan.”