Terug naar overzicht Terug

Tom Hiariej terug in basis tegen Telstar


FC Emmen-trainer Joop Gall moest donderdag verstek laten gaan. Hij lag met koorts te bed maar wil er vrijdagavond weer bij zijn. Assistent Joseph Oosting leidde daarom de donderdag training. ,,Nacompetitie halen op basis van de stand op de ranglijst zit er niet meer in maar we kunnen nog wel een rol spelen in de vierde periode”, aldus de assistent. ,,Daarom is winst op Telstar erg belangrijk maar gemakkelijk zal dat zeker niet worden. Die tegenstander ligt ons meestal niet zo goed. Het heeft zowel voor als achter veel snelheid in huis, dus zal het oppassen zijn geblazen. We gaan er echter alles aan doen om op de ingeslagen weg voort te gaan.”
De selectie is intussen weer redelijk fit aan het worden maar de grote pechvogel is Roan Poelstra. De jongeling moest al een groot deel van het seizoen overslaan wegens een meniscus probleem en moest recentelijk weer onder het mes wegens een afgescheurde kruisband. Hij is inmiddels geopereerd.”


Opstelling FC Emmen: Van der Vlag: Bakkati, Maynard, Van der Linden, Kunst, Wijks, Hiariej, Velda, Almeida, Ter Heide, Rojer.