Terug naar overzicht Terug

Tim Siekman ook komend seizoen bij FC Emmen


FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Tim Siekman over verlenging van zijn aflopende contract. De in Emmen geboren verdediger die de afgelopen 3 seizoenen ook al uitkwam voor de Drentse club, zal tenminste tot de zomer van 2017 in het rood-wit blijven voetballen.


Wim Beekman licht toe: “Tim is een speler die de afgelopen seizoenen zich steeds meer als vaste waarde van het elftal heeft laten gelden in de defensie van FC Emmen. Bovendien is hij als product van de eigen jeugdopleiding een voorbeeld voor de ruim 125 jeugdleden die op dit moment in onze diverse jeugdelftallen uitkomen en uiteindelijk zich ook willen laten zien in de eerste selectie. Tijdens de gesprekken bleek al snel dat beide partijen tevreden zijn over de huidige samenwerking en dat we op deze wijze graag nog minimaal één jaar met elkaar door willen.”

Tim Siekman over het bijtekenen: “De laatste jaren heb ik me kunnen ontwikkelen, voor het tweede achtereenvolgende seizoen spelen we Play-Offs, dus ook de club heeft zich ontwikkeld. Uiteraard wil je als speler altijd zo hoog mogelijk spelen, maar voor mezelf is het meest belangrijke dat ik speel. Bij FC Emmen heb ik een warm gevoel en ik denk dat we het komende seizoen weer vol ambitie aan de slag gaan. Daarom zet ik vol overtuiging mijn handtekening onder deze nieuwe overeenkomst.”

Eveneens kwam de club tot overeenstemming voor een contract voor één seizoen met Justin Mulder. De 19 jarige aanvaller die afgelopen seizoen als talent aan de selectie werd toegevoegd kwam inmiddels tot 7 invalbeurten en zag zijn inspanningen éénmaal bekroond worden met een basisplaats.

Wim Beekman over Mulder: “Justin heeft de nodige stappen gemaakt het afgelopen seizoen. De technische staf heeft zich zodoende positief uitgesproken over verlenging van zijn verblijf. We hopen dat zijn ontwikkeling op deze manier door zal gaan, dan zal hij komend seizoen zeker meer minuten gaan maken in het eerste.”


Tim Siekman zet zijn handtekening.


Ook Justin Mulder langer bij FC Emmen.