Tim Lemmen goudhaantje voor FC Emmen onder 15

FC Emmen JO15(1)-Be Quick ’28 JO15 1-0

FC Emmen onder 15 won eerder in het seizoen de uitwedstrijd tegen Be Quick 28 met 7-0. In de return ging het echter minder gemakkelijk want de Emmenaren moesten met een minimale 1-0 zege genoegen nemen. Weliswaar goed voor drie punten maar het was een zware bevalling. Goudhaantje voor FC Emmen was Tim Lemmen die in de tweede helft het enige doelpunt voor zijn rekening nam. Een doelpunt die de maker was gegund omdat hij zijn eerste speelminuten maakte na bijna het gehele seizoen geblesseerd te zijn geweest.
Na een vlakke eerste helft zonder hoogtepunten kwam FC Emmen in het tweede bedrijf beter voor de dag. Het spel werd meer naar de helft van de Zwollenaren verplaatst en dat leidde in de 53e minuut tot de 1-0. In eerste instantie werd de lat geraakt waarna de voor Stefan Kuik ingevallen Tim Lemmen de bal achter de Zwolse doelman werkte: 1-0. Er kwamen nog wat meer kansen zoals een schot van Florian Zegiri dat door de doelman van Be Quick ’28 over de lat werd getikt. In de slotfase moest Nigel Teterissa geblesseerd afhaken waardoor FC Emmen onder 15 het duel met tien man beëindigde omdat er slechts een wissel was maar dat was met Tim Lemmens wel een heel belangrijke.
FC Emmen JO15(1); Sibon: Van der Haar, Zwikker, Egberts, Brouwer, Teterissa, Zegiri, Boer, Lamberink, Strik, Kuik (36. Lemmen).

kas lamberink

Kas Lamberink wordt gevloerd.

damien zwikker

Verdediger Damïen Zwikker kijkt het rustig aan.

flofrian zegeri

Florian Zegiri (7) waagt een schot.

Fc Emmen Jeugd seizoen 2018-2019 Emmen Km 10 Foto Boudewijn Benting
Matchwinner Tim Lemmen.

Be Quick 1887 JO13-FC Emmen JO13(2) 1-4
Een duel tussen twee laagvliegers in de tweede divisie waarin nummer 9 FC Emmen afgetekend won. Na de 0-1 van Kaj Drenth na een kwartier spelen maakte David Timmerman namens de thuisploeg gelijk. In de tweede helft liep FC Emmen weg door treffers in de 45e, 50e en 57e minuut van Rinse Sietsma, Daan Lambers en Jort Schnoing.