Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop Willem II – FC Emmen


De ticketverkoop voor de laatste uitwedstrijd van dit seizoen, tegen Willem II, start op donderdag 2 mei om 12:30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 12 mei om 14:30 uur in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 10 mei om 15:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar Willem II – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Je moet parkeren op P-uitvak (gratis).
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Tilburg te bezoeken.

In het gastenvak kan zowel met PIN als contant betaald worden.

Het stadion in Tilburg is geopend vanaf 13:00 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag omwisselen op P-uitvak in Tilburg om 13:00 uur of om 14:15 uur.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!