Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop NAC Breda – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen directe concurrent NAC Breda start op donderdag 4 april om 12:30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 12 april om 20:00 uur in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op donderdag 11 april om 16:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar NAC Breda – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Download hier je parkeerkaart.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of het centrum van Breda te bezoeken.

In het gastenvak kun je zowel contant als met PIN betalen.

Het stadion in Breda is geopend vanaf 18:30 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld op de parkeerplaats voor gasten bij het Rat Verlegh Stadion.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!