Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop Heracles Almelo – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo is gestart! Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 28 september om 13:00 uur.


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen!

Het is vrij vervoer voor Heracles Almelo – FC Emmen, maar openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Je moet verplicht parkeren in het gastenvak. De parkeerkaart krijg je bij het omwisselen.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag tussen 10:30 uur en 10:45 uur omwisselen voor je toegangskaart op het voorplein van stadion De Oude Meerdijk. Je krijgt dan ook een parkeerkaart.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Het is niet toegestaan om naar de binnenstad van Almelo te gaan.