Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop Fortuna Sittard – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard start op donderdag 7 maart om 12:30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 15 maart om 20:00 uur in het Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op donderdag 14 maart om 11:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar Fortuna Sittard – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €15 online of bij de infobalie. Je kunt gratis parkeren op P3.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen. Ook mag je niet het centrum van Sittard bezoeken.

In het gastenvak kun je alleen contant betalen.

Het stadion in Sittard is geopend vanaf 19:00 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld op P3 van het Fortuna Sittard Stadion.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!