Terug naar overzicht Terug

[UITVERKOCHT] Ticketverkoop FC Emmen – PSV


UITVERKOCHT

De online ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV start donderdag 10 januari om 12:30 uur!


Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 januari om 14:30 uur in stadion De Oude Meerdijk. Voor deze wedstrijd is het niet mogelijk tickets te kopen bij het stadion, kaartverkoop verloopt volledig online via www.fcemmen.nl/tickets. Via de computer kun je zelf stoelen uitkiezen, op de mobiele versie krijg je willekeurig stoelen aangewezen.

Bij eredivisiewedstrijden start de ticketverkoop altijd op de donderdag een week eerder dan de wedstrijd, om 12:30 uur (tenzij anders vermeld).

Ticketverkoop

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen 2 tickets bijkopen per account. Heb je meerdere seizoenkaarten op één account, dan kun je dus slechts twee tickets bijkopen. Tickets bijkopen doe je online. Een seizoenkaart is uitsluitend overdraagbaar na bevestiging via [email protected] en op vertoon van een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de seizoenkaarthouder, de bevestiging en eigen identiteitsbewijs bij de toegangspoort.

FC Emmen-leden
Als FC Emmen-lid (Clubkaarthouder) kun je via deze link online tickets kopen. Per lidmaatschap kun je maximaal 2 tickets per wedstrijd kopen.

PSV-supporters

Supporters van PSV en mensen uit de regio Eindhoven moeten via PSV tickets kopen voor het gastenvak, een aanvraag voor lidmaatschap van FC Emmen zal worden geweigerd. Het is niet toegestaan om kleding en merchandise van PSV mee te nemen naar de wedstrijd, met uitzondering van de supporters in het gastenvak.

Ga naar de ticketverkoop!

Prijzen losse tickets

Oosttribune

Volwassenen: €24,00
Jeugd t/m 20 jaar: €19,20
Jeugd t/m 11 jaar: €14,40

Jan van Beveren tribune (Zuid) of Noordtribune

Volwassenen: €19,20
Jeugd t/m 20 jaar: €15,60
Jeugd t/m 11 jaar: €12,00

Zorg dat je altijd een geldig identiteitsbewijs meeneemt!