Terug naar overzicht Terug

[UITVERKOCHT] Ticketverkoop FC Emmen – Feyenoord


UITVERKOCHT

De online ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord start donderdag 29 november om 12:30 uur!


hottub fc emmen feyenoordDeze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 9 december om 14:30 uur in stadion De Oude Meerdijk. Voor deze wedstrijd is het niet mogelijk tickets te kopen bij het stadion, kaartverkoop verloopt volledig online via www.fcemmen.nl/tickets. Via de computer kun je zelf stoelen uitkiezen, op de mobiele versie krijg je willekeurig stoelen aangewezen.

Bij eredivisiewedstrijden start de ticketverkoop altijd op de donderdag een week eerder dan de wedstrijd, om 12:30 uur (tenzij anders vermeld).

Ticketverkoop

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen 2 tickets bijkopen per account. Heb je meerdere seizoenkaarten op één account, dan kun je dus slechts twee tickets bijkopen. Tickets bijkopen doe je online. Een seizoenkaart is uitsluitend overdraagbaar na bevestiging via [email protected] en op vertoon van een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de seizoenkaarthouder, de bevestiging en eigen identiteitsbewijs bij de toegangspoort.

FC Emmen-leden
Als FC Emmen-lid (Clubkaarthouder) kun je via deze link online tickets kopen. Per lidmaatschap kun je maximaal 2 tickets per wedstrijd kopen.

FC Emmen – Feyenoord: Risicoduel

Supporters van Feyenoord en mensen uit de regio Rotterdam moeten via Feyenoord tickets kopen voor het gastenvak, een aanvraag voor lidmaatschap van FC Emmen zal worden geweigerd. Iedere supporter moet zich kunnen legitimeren, kom dus op tijd naar het stadion!

Als seizoenkaarthouder of lid van FC Emmen ben je verantwoordelijk voor het gedrag van degene die via jou een ticket heeft. De tickets zijn gekoppeld aan jouw account als seizoenkaarthouder of lid. Bij wangedrag wordt daarom jouw seizoenkaart of lidmaatschap geblokkeerd.

Tickets mogen niet doorverkocht worden (tenzij dit binnen de privé-sfeer gebeurt en dit de veiligheid niet in gevaar brengt), hier zal streng op worden gecontroleerd. Bij overtreding wordt je seizoenkaart of lidmaatschap ook geblokkeerd.

Het is niet toegestaan om kleding en merchandise van Feyenoord mee te nemen naar de wedstrijd, met uitzondering van de supporters in het gastenvak.

Ga naar de ticketverkoop!

Prijzen losse tickets

Oosttribune

Volwassenen: €24,00
Jeugd t/m 20 jaar: €19,20
Jeugd t/m 11 jaar: €14,40

Jan van Beveren tribune (Zuid) of Noordtribune

Volwassenen: €19,20
Jeugd t/m 20 jaar: €15,60
Jeugd t/m 11 jaar: €12,00

Zorg dat je altijd een geldig identiteitsbewijs meeneemt!