Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop Excelsior – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Excelsior is geopend! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 17 februari om 14:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 15 februari om 15:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar Excelsior – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €15 online of bij de infobalie. Je hoeft geen pakeer kaart aan te schaffen, op vertoon van je ticket kun je parkeren op P3 (max. 2 meter hoogte). Het is toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen, koop ook dan een auto-kaart!
  • Busreis met Brigata Fanatico: Voor de wedstrijd tegen Excelsior gaan er geen bussen van Brigata Fanatico. Zij gaan met het openbaar vervoer en kopen daarom online auto-kaarten voor €15!
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

De kassa in het gastenvak is gesloten.

Het stadion in Rotterdam is geopend vanaf 13:30 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld bij het bezoekersvak van het Van Donge & De Roo Stadion.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!