Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop De Graafschap – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen directe concurrent De Graafschap start op donderdag 11 april om 12:30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 23 april om 18:30 uur in stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op maandag 22 april om 11:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar De Graafschap – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Met een parkeerkaart kun je parkeren in omliggende woonwijken. Download hier je parkeerkaart.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of het centrum van Doetinchem te bezoeken.

In het gastenvak kan zowel met PIN als contant betaald worden.

Het stadion in Doetinchem is geopend vanaf 16:30 uur.

Bij aankomst krijg je een gratis kopje koffie of thee van De Graafschap. Er wordt alleen bier verkocht vóór de wedstrijd en in de rust.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld bij het gastenvak van het stadion.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!