Terug naar overzicht Terug

Tickets FC Utrecht – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht start op woensdag 4 september om 18.30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 14 september om 20.45 uur in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Je kunt tickets alleen online kopen via fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 13 september om 13.00 uur.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een gratis Uitkaart van FC Emmen hebben.

De mogelijkheden voor vervoer naar FC Utrecht – FC Emmen:

  • Auto: Koop je ticket voor €9,- online. Je moet parkeren op P-0 (gratis), download hier je parkeerkaart.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Koop je ticket via de Brigata Fanatico.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Koop je ticket via de Supportersvereniging.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Utrecht te bezoeken.

In het gastenvak kan alleen met PIN betaald worden.

Het stadion in Utrecht is geopend vanaf 19.15 uur. Bij aankomst in het gastenvak krijg je tot de aanvang van de wedstrijd gratis koffie en thee.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag omwisselen op P-0 vanaf 19.15 uur. Op P-0 geldt een alcoholverbod.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Waarom start de ticketverkoop in de avond?

Dit seizoen start de ticketverkoop altijd in de avond, omdat dit voor de meeste supporters buiten werk- en schooltijd is. Het betekent echter wel dat we telefonisch niet meer bereikbaar zijn voor hulp zodra de ticketverkoop start. Via social media zijn we wel bereikbaar en staan we klaar om je te helpen.

Hoe koop ik tickets?

Weet je niet zeker of je alles voor elkaar hebt met je account om tickets te kopen? Controleer dit dan tijdig zodat we je nog kunnen helpen. Uit ervaring weten we dat we op het moment dat de verkoop start, weinig meer kunnen betekenen. Zorg er dus voor dat je alles goed hebt ingericht, zodat je altijd kans maakt op een ticket voor een wedstrijd van FC Emmen.

Oftewel: zorg dat je op jouw account op www.fcemmen.nl/tickets een lidmaatschap of seizoenkaart hebt. Wil je ook mee naar uitwedstrijden? Vraag dan ook een gratis Uitkaart aan.