Terug naar overzicht Terug

Tickets FC Twente – FC Emmen


Omwisselen op carpool Almelo-Zuid tussen 18.15 en 19.00!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze moet je op de wedstrijddag omwisselen op het omwisselpunt bij carpool Almelo-Zuid, dit kan vanaf 18.15 uur tot 19.00 uur.


Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Twente start op woensdag 16 oktober om 18.30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 25 oktober om 20.00 uur in De Grolsch Veste in Enschede.

Je kunt tickets alleen online kopen via fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 24 oktober om 16.00 uur.

Ga naar de ticketverkoop!

Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een gratis Uitkaart van FC Emmen hebben.

De mogelijkheden voor vervoer naar FC Twente – FC Emmen:

  • Auto (UITVERKOCHT): Koop je ticket voor €9,- online. Er zijn voor deze wedstrijd slechts 150 autotickets beschikbaar, omdat we slechts 50 parkeerkaarten kunnen uitgeven. Maximaal 4 personen per auto. Je moet parkeren in het gastenvak, een parkeerkaart kun je vanaf anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd bij het omwisselpunt ophalen. Het is verplicht om met minimaal drie personen in de auto te reizen (in verband met de parkeerruimte in Enschede), anders krijg je geen parkeerkaart! Reis je niet met drie of meer personen, dan zal je vanaf het omwisselpunt (carpool Almelo-Zuid) bij andere FC Emmen-supporters in de auto moeten of er komen anderen bij jou in de auto.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Koop je ticket via de Brigata Fanatico.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Koop je ticket via de Supportersvereniging.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Enschede of Hengelo te bezoeken.

In het gastenvak kan alleen met PIN betaald worden.

Het stadion in Enschede is geopend vanaf 18.30 uur.