Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo TOP Oss – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss start op maandag 11 oktober om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur in het Frans Heesen Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 14 oktober om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Er is in totaal plek voor 450 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion in Oss is geopend vanaf 19.00 uur. De mogelijkheden voor vervoer voor deze wedstrijd:

  • Auto: Koop je omwisselticket voor €6,- online. Je kunt parkeren bij het gastenvak, hier is plaats voor maximaal 60 auto’s.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je vóór woensdag 13 oktober 12.00 uur op bij de Brigata Fanatico via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je vóór woensdag 13 oktober 12.00 uur op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.

Meld je snel aan voor de bus, want vol = vol!

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwisselticket. Deze moet je printen en omwisselen bij het gastenvak.

Bij het omwisselpunt doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je met PIN betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!