Terug naar overzicht Terug

Tickets FC Emmen – SC Cambuur


In de voorbereiding voor het seizoen 2020-2021 spelen we vijf oefenwedstrijden op De Oude Meerdijk:

Vrijdag 7 augustus, 18.45 uur:
FC Emmen – SC Cambuur

Dinsdag 11 augustus, 18.45 uur:
FC Emmen – FC Groningen

Zaterdag 15 augustus, 14.00 uur:
FC Emmen – Telstar

Woensdag 19 augustus, 14.30 uur:
FC Emmen – Heracles

Maandag 24 augustus, 18.45 uur:
FC Emmen – PEC Zwolle


De ticketverkoop voor de wedstrijd tegen SC Cambuur start op vrijdag 31 juli om 18.30 uur. Tickets zijn eerst uitsluitend beschikbaar voor seizoenkaarthouders (2 tickets per account). Mochten er nog tickets overblijven, dan wordt de ticketverkoop op woensdag 5 augustus om 18.30 uur opengesteld voor FC Emmen-leden (2 tickets per account).

Stadionindeling

In verband met het coronavirus is de ticketverkoop anders dan je gewend bent en zijn er in totaal 1.700 tickets verkrijgbaar op de Zuid-, Oost- en Noordtribune (inclusief gastenvak).

Voor FC Emmen – SC Cambuur geldt dat je bij het aanschaffen van tickets verplicht twee tickets naast elkaar koopt. Je bepaalt zelf wie je meeneemt, hij/zij hoeft geen seizoenkaart te hebben. Voetbal kijken doe je immers niet alleen. Het is dus níét mogelijk om slechts één ticket te kopen of om meer dan twee tickets naast elkaar te kopen. Dit doen we omdat we het stadion zo vol mogelijk willen krijgen, terwijl we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Iedere wedstrijd zal apart in de verkoop gaan, zodat we per wedstrijd kunnen evalueren wat het beste werkt. Houd onze website, social media en je e-mail in de gaten voor alle informatie over de ticketverkoop.

Rolstoelvak
Er zijn 5 plaatsen beschikbaar in het rolstoelvak (vak 9). Mail naar [email protected] om een ticket te bestellen.

Gezondheidscheck

Bij het betreden van het stadion vindt een gezondheidscheck plaats. Als je een van de onderstaande vragen met JA beantwoordt, dan mag je het stadion niet betreden. Koop dus ook geen tickets voordat je onderstaande gezondheidscheck hebt gedaan. Deze vragen worden je ook gesteld bij het betreden van het stadion.

  1. Had je de afgelopen 24 uur of heb je op dit moment één of meerdere van deze (milde) klachten: hoesten, loopneus, verhoging, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een laboratoriumtest)?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie geweest omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?

Tassenbeleid

Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) of kleiner worden toegelaten tot de Nederlandse voetbalstadions. Het is niet toegestaan grote tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat mee te nemen naar het stadion.

We begrijpen dat het door alle maatregelen voor iedereen minder leuk zal zijn. Maar we hopen op deze manier het stadion coronavrij te houden, zodat we zo snel mogelijk weer samen kunnen zijn in een vol stadion. Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om dit tot een succes te maken!

Ticketprijzen

Tickets kosten €10,- per stuk voor seizoenkaarthouders tot en met woensdag 5 augustus 18.30 uur. Daarna is de ticketverkoop ook geopend voor leden en zal de prijs €15,- per stuk zijn (voor zowel leden als seizoenkaarthouders). Het is verplicht om twee tickets te kopen.

Veelgestelde vragen

Wanneer komen de kaarten voor de oefenwedstrijd in de verkoop?
Omdat we na iedere wedstrijd kijken wat er beter kan, starten we laat met de ticketverkoop. De exacte data worden gecommuniceerd via onze website, social media en e-mail.

Heb ik keuze waar ik mag zitten?
Nee, net als gewoon moet je verplicht plaatsnemen op de stoelen die op je ticket staan.

Mogen we als buren, collega’s, vrienden of familie bij elkaar zitten?
Je mag naast één iemand van een ander huishouden zitten. Je kunt dus twee tickets kopen voor jou en je buurman of -vrouw, een collega, vriend of familielid.

Ik heb geen seizoenkaart of lidmaatschap bij FC Emmen. Kan ik wel een ticket kopen voor een oefenwedstrijd?
Vooralsnog is de ticketverkoop voor oefenwedstrijden alleen geopend voor seizoenkaarthouders. Wanneer er nog tickets over zijn, zal een aantal dagen voor de wedstrijd de ticketverkoop geopend worden voor leden. Lees hier hoe je een gratis lidmaatschap aanvraagt.

Word ik gecompenseerd als ik niet in de buurt van mijn eigen plek (mijn seizoenkaart) zit?
Nee, seizoenkaarten zijn niet geldig voor oefenwedstrijden. Je koopt tickets voor twee plaatsen, ongeacht je seizoenkaart.

Welke horecapunten zijn geopend?
Het supportershome is gesloten, maar de kiosken onder de tribunes zijn geopend.