Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo NAC Breda – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda op vrijdag 17 september om 20.00 uur!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda start op maandag 13 september om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 17 september om 20.00 uur in het Rat Verlegh Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 16 september om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Vervoer

Het stadion in Breda is geopend vanaf 18.30 uur. De mogelijkheden voor vervoer voor deze wedstrijd:

  • Auto: Koop je omwisselticket voor €6,- online. Op de wedstrijddag dien je vanaf 18.00 uur het omwisselticket om te wisselen voor een wedstrijdticket bij de omwissellocatie; Parking Scheiwijk langs de A27 bij Gorinchem. Busjes tot 9 personen zijn toegestaan.
  • Busreis met Brigata Fanatico: Geef je vóór woensdag 15 september 12.00 uur op bij de Brigata Fanatico via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je vóór woensdag 15 september 12.00 uur op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwisselticket. Deze moet je printen en omwisselen bij de omwissellocatie. De omwissellocatie is Parking Scheiwijk langs de A27 bij Gorinchem.

Bij het omwisselpunt doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je met PIN en contant betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!