Terug naar overzicht Terug

Tickets FC Groningen – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen start op woensdag 11 december om 18.30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 22 december om 14.30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen.


Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 20 december om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Ga naar de ticketverkoop!

Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een gratis Uitkaart van FC Emmen hebben.

De mogelijkheden voor vervoer naar FC Groningen – FC Emmen:

  • Auto: Koop je ticket voor €15,- online. Je kunt gratis parkeren op P4, een parkeerkaart kun je (na het kopen van een ticket) aanvragen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen (het formulier is pas na de start van de ticketverkoop zichtbaar). We registreren dit zodat we zoveel mogelijk supporters mee kunnen nemen naar uitwedstrijden.
  • Openbaar vervoer: Koop je ticket voor €15,- online (selecteer bij ‘Vak’: ‘Openbaar Vervoer’). Klik hier voor een routebeschrijving voor de looproute vanaf station Europapark naar P4 (het omwisselpunt en de entree naar het gastenvak).
  • Busreis met Brigata Fanatico: Koop je ticket via de Brigata Fanatico.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Koop je ticket via de Supportersvereniging.

In het gastenvak kan zowel contant als met PIN betaald worden. Er wordt alcohol geschonken.

Het is niet toegestaan om de binnenstad van Groningen te bezoeken.

Het stadion in Groningen is geopend vanaf 13.00 uur.

Omwisselen op P4

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze zul je omwisselen op P4 bij het stadion in Groningen. Op P4 geldt een alcoholverbod.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Let op: We adviseren je via De Punt (afslag Eelde) naar P4 te rijden, dus niet via de ring van Groningen! De ingang van het gastenvak is namelijk aan de andere kant van het stadion. Klik hier voor de geadviseerde route.

Parkeerkaart aanvragen