Terug naar overzicht Terug

Tickets oefenwedstrijden tegen Telstar & Heracles


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de oefenwedstrijden tegen Telstar op zaterdag 15 augustus om 14.00 uur en tegen Heracles Almelo op woensdag 19 augustus om 14.30 uur.

FC Emmen – Telstar:

  • Seizoenkaarthouders: Ticketverkoop start op woensdag 12 augustus om 18.30 uur (2 tickets per account).
  • FC Emmen-leden: Ticketverkoop start op vrijdag 14 augustus om 14.00 uur (2 tickets per account).

FC Emmen – Heracles:

  • Seizoenkaarthouders: Ticketverkoop start op woensdag 12 augustus om 18.30 uur (2 tickets per account).
  • FC Emmen-leden: Ticketverkoop start op zondag 16 augustus om 18.30 uur (2 tickets per account).

Stadionindeling

In verband met het coronavirus is de ticketverkoop anders dan je gewend bent en zijn er in totaal 1.700 tickets verkrijgbaar op de Zuid-, Oost- en Noordtribune (inclusief gastenvak).

Voor FC Emmen – Telstar en FC Emmen – Heracles Almelo geldt dat je bij het aanschaffen van tickets verplicht twee tickets naast elkaar koopt. Je bepaalt zelf wie je meeneemt, hij/zij hoeft geen seizoenkaart of lidmaatschap te hebben. Voetbal kijken doe je immers niet alleen. Het is dus níét mogelijk om slechts één ticket te kopen of om meer dan twee tickets naast elkaar te kopen. Dit doen we omdat we het stadion zo vol mogelijk willen krijgen, terwijl we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Iedere wedstrijd zal apart in de verkoop gaan, zodat we per wedstrijd kunnen evalueren wat het beste werkt. Houd onze website, social media en je e-mail in de gaten voor alle informatie over de ticketverkoop.

Rolstoelvak
Er zijn 5 plaatsen beschikbaar in het rolstoelvak (vak 9). Mail naar [email protected] om een ticket te bestellen.

Gezondheidscheck

Bij het betreden van het stadion vindt een gezondheidscheck plaats. Als je een van de onderstaande vragen met JA beantwoordt, dan mag je het stadion niet betreden. Koop dus ook geen tickets voordat je onderstaande gezondheidscheck hebt gedaan. Deze vragen worden je ook gesteld bij het betreden van het stadion.

  1. Had je de afgelopen 24 uur of heb je op dit moment één of meerdere van deze (milde) klachten: hoesten, loopneus, verhoging, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een laboratoriumtest)?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie geweest omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?

Tassenbeleid

Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) of kleiner worden toegelaten tot de Nederlandse voetbalstadions. Het is niet toegestaan grote tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat mee te nemen naar het stadion.

We begrijpen dat het door alle maatregelen voor iedereen minder leuk zal zijn. Maar we hopen op deze manier het stadion coronavrij te houden, zodat we zo snel mogelijk weer samen kunnen zijn in een vol stadion. Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om dit tot een succes te maken!

Tickets

Tickets kosten €15,- per stuk. Seizoenkaarthouders krijgen tijdens de exlusieve voorverkoop €5,- korting, totdat de ticketverkoop ook voor leden geopend is. Het is verplicht om twee tickets te kopen.

Voor FC Emmen – Telstar is de ticketprijs ook voor leden €10,-

Veelgestelde vragen

Wanneer komen de kaarten voor de oefenwedstrijd in de verkoop?
Omdat we na iedere wedstrijd kijken wat er beter kan, starten we laat met de ticketverkoop. De exacte data worden gecommuniceerd via onze website, social media en e-mail.

Heb ik keuze waar ik mag zitten?
Nee, net als gewoon moet je verplicht plaatsnemen op de stoelen die op je ticket staan.

Mogen we als buren, collega’s, vrienden of familie bij elkaar zitten?
Je mag naast één iemand van een ander huishouden zitten. Je kunt dus twee tickets kopen voor jou en je buurman of -vrouw, een collega, vriend of familielid.

Ik heb geen seizoenkaart of lidmaatschap bij FC Emmen. Kan ik wel een ticket kopen voor een oefenwedstrijd?
Vooralsnog is de ticketverkoop voor oefenwedstrijden alleen geopend voor seizoenkaarthouders. Wanneer er nog tickets over zijn, zal een aantal dagen voor de wedstrijd de ticketverkoop geopend worden voor leden. Lees hier hoe je een gratis lidmaatschap aanvraagt.

Word ik gecompenseerd als ik niet in de buurt van mijn eigen plek (mijn seizoenkaart) zit?
Nee, seizoenkaarten zijn niet geldig voor oefenwedstrijden. Je koopt tickets voor twee plaatsen, ongeacht je seizoenkaart.

Welke horecapunten zijn geopend?
Het supportershome is gesloten, maar de kiosken onder de tribunes zijn geopend.