Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo FC Den Bosch – FC Emmen


Hier vind je alle ticketinformatie over FC Den Bosch – FC Emmen.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

FC Den Bosch – FC EmmenVrijdag 3 mei, 20.00 uur
Start ticketverkoopWoensdag 24 april, 18.30 uur
Einde ticketverkoopDonderdag 2 mei, 16.00 uur
VervoerAuto/bus (meer info)
Stadion geopendVanaf 18.30 uur
Capaciteit uitvak500 supporters
Betaalmethoden uitvakAlleen PIN

Vervoer

De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €6 online via www.fcemmen.nl/tickets. Er is in het gastenvak plaats voor slechts 35 auto’s, er is een omwisselpunt bij Carpool Heteren waar je tussen 18.15 en 19.00 uur een parkeerkaart dient te halen. Omdat er maar beperkt parkeergelegenheid is en we wel zoveel mogelijk supporters mee willen nemen, is het verplicht om met minimaal vier supporters per auto te reizen. Op de carpoolplaats van het omwisselpunt kun je dus bij elkaar in de auto stappen voor het laatste stukje. Je ontvangt op de ochtend van de wedstrijddag een e-mail met alle informatie en een routebeschrijving, houd je mail dus in de gaten. Reis je met een (9-persoons)busje? Meld dit dan van tevoren via [email protected].
  • [VOL] Busreis met Supportersvereniging Rood Wit: Geef je op via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Vermeld bij het aanmelden je naam, adres, telefoonnummer, je klantnummer bij FC Emmen en eventueel lidnummer van de Supportersvereniging. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie en vertrektijden op hun website of social media.
  • [VOL] Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 en niet-leden €35. Kijk voor alle informatie en vertrektijden op hun website of social media.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!