Terug naar overzicht Terug

Tickets Ajax – FC Emmen


Let op: deze wedstrijd is verplaatst van 18.30 uur naar 19.45 uur!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Ajax start op woensdag 31 juli om 18.30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 augustus om 19.45 uur in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Je kunt tickets alleen online kopen via fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 9 augustus om 13.00 uur.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een gratis Lidmaatschap en Uitkaart van FC Emmen hebben.

De mogelijkheden voor vervoer naar Ajax – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €15,- online (ook als je met de trein gaat). Met een parkeerkaart kun je terecht op de diverse parkeerterreinen rondom het stadion. Parkeerkaarten kun je kopen via Joe Park, Online Ticket of Parkeren ArenAPoort.
  • Busreis met Brigata Fanatico: de Brigata Fanatico heeft besloten geen busreis te organiseren, zij gaan massaal met het OV. Ga voor meer informatie naar de website van de Brigata Fanatico.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: koop je ticket via de Supportersvereniging.

In het gastenvak kan alleen met PIN, Mastercard, Visa en V Pay betaald worden.

Het stadion in Amsterdam is geopend vanaf 18.15 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag omwisselen bij het gastenvak van de Johan Cruijff ArenA.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Waarom start de ticketverkoop in de avond?

Dit seizoen start de ticketverkoop altijd in de avond, omdat dit voor de meeste supporters buiten werk- en schooltijd is. Het betekent echter wel dat we telefonisch niet meer bereikbaar zijn voor hulp zodra de ticketverkoop start. Via social media zijn we wel bereikbaar en staan we klaar om je te helpen.

Hoe koop ik tickets?

Weet je niet zeker of je alles voor elkaar hebt met je account om tickets te kopen? Controleer dit dan tijdig zodat we je nog kunnen helpen. Uit ervaring weten we dat we op het moment dat de verkoop start, weinig meer kunnen betekenen. Zorg er dus voor dat je alles goed hebt ingericht, zodat je altijd kans maakt op een ticket voor een wedstrijd van FC Emmen.

Oftewel: zorg dat je op jouw account op www.fcemmen.nl/tickets een lidmaatschap of seizoenkaart hebt. Wil je ook mee naar uitwedstrijden? Vraag dan ook een gratis Uitkaart aan.