Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo ADO Den Haag – FC Emmen


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op vrijdag 20 augustus om 20.00 uur!

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag start op maandag 16 augustus om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 20 augustus om 20.00 uur in het Cars Jeans Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op donderdag 19 augustus om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Vervoer

Het stadion in Den Haag is geopend vanaf 18.30 uur. De mogelijkheden voor vervoer voor deze wedstrijd:

  • Auto: Koop je ticket voor €6,- online. Je kunt parkeren in de bussluis, hier is plek voor maximaal 100 auto’s en 4 bussen. Busjes tot 9 personen zijn ook toegestaan.
  • Busreis met Brigata Fanatico (VOL): Geef je op bij de Brigata Fanatico via [email protected].
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging. Je koopt je ticket bij hun. Kijk voor alle informatie op hun website.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

CoronaCheck en omwisselen

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze moet je printen en omwisselen bij het gastenvak van het Cars Jeans Stadion. Hier doen we ook de CoronaCheck. Dat betekent dat je een QR-code moet kunnen laten zien om aan te tonen dat je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

In het gastenvak kun je met PIN en contant betalen. Er wordt alcohol geschonken in het gastenvak, maar alcohol in de bussluis is niet toegestaan.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!