Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo NAC Breda – FC Emmen (play-offs)


Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda op woensdag 31 mei om 18.45 uur, in het kader van de play-offs.

Klik hier voor de ticketinfo voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Ticketverkoop

De online ticketverkoop van autotickets voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda start op dinsdag 30 mei om 15.00 uur, alleen voor uitkaarthouders. Aanmelden voor de bussen is al mogelijk.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op woensdag 31 mei om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Er is in totaal plek voor 700 supporters van onze club.

Vervoer

De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €6 via www.fcemmen.nl/tickets. Er is plek voor 80 auto’s, het is verplicht om met minimaal drie supporters per auto te reizen. Het omwisselpunt is parkeerplaats (carpool) Werkendam. Onze stewards zullen hier tussen 16.45 uur en 17.30 uur staan om de tickets om te wisselen. Je kunt pas vanaf 17:15 uur vertrekken vanaf het omwisselpunt omdat je pas om 17.45 uur bij het stadion naar binnen kunt.
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.

Het is niet toegestaan om het centrum van Breda te bezoeken of met het openbaar vervoer te reizen.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!