Terug naar overzicht Terug

Extra bussen naar sc Heerenveen – FC Emmen


Op zaterdag 22 april om 18.45 uur spelen we uit tegen sc Heerenveen. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

We zetten extra bussen in!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen start op woensdag 12 april om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 22 april om 18.45 uur in het Abe Lenstra Stadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 21 april om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 1200 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion is geopend vanaf 17.15 uur. De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. In het gastenvak is ruimte voor slechts 75 auto’s, daarom is het verplicht om met minimaal drie supporters per auto te reizen. Met minder dan drie supporters in de auto word je niet toegelaten tot het gastenvak. Lukt het je niet om met minimaal drie supporters te komen? Kom dan tussen 17.00 en 17.15 uur naar P3 van stadion De Oude Meerdijk om vanaf daar te carpoolen met andere FC Emmen-supporters. Heb je Facebook? Dan kun je ook een oproep voor het carpoolen plaatsen in ons Facebook-evenement voor deze wedstrijd!
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • [VOL] Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met FC Emmen: Koop je ticket via www.fcemmen.nl/tickets voor €35 (volwassenen) of €15 (kinderen t/m 11 jaar). De bus vertrekt op de wedstrijddag om 15.45 uur op het #HIERKOMIKWEG-plein bij het stadion.

Het is niet toegestaan om het centrum van Heerenveen te bezoeken of met het openbaar vervoer te reizen.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!