Terug naar overzicht Terug

Informatie Groningen-uit


Op zaterdag 18 februari om 18.45 uur spelen we uit tegen FC Groningen. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

De prijzen zijn verlaagd, we gaan voor een uitverkocht uitvak met 1100 Emmenaren!

Heb je al een ticket?

  • Auto: Het is verplicht om met minimaal 3 supporters per auto te reizen in verband met de parkeergelegenheid. Ben jij de bestuurder? Geef dan via dit formulier aan met wie je reist, zodat wij weten dat we onder de 175 auto’s blijven. Je kunt vanaf 17.30 uur parkeren bij het gastenvak (P4).
  • Busreis met FC Emmen: De bus vertrekt om 16.15 uur op het Stadionplein voor De Oude Meerdijk, zorg dat je op tijd bent!
  • Busreis met ZuidTribune: Alle info vind je op de kanalen van ZuidTribune.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Alle info vind je op de kanalen van Supportersvereniging Rood-Wit.

Routebeschrijving auto’s (klik hier voor Google Maps):

  • Kom je van de N34 of A28? Ga dan zodra je op de A28 bent meteen eraf bij Eelde (afslag 37) en dan rechtsaf de Groningerstraat op. Blijf rechtdoor rijden tot de eerste kruising in Haren, ga daar rechtsaf de Dr. E.H. Ebelsweg op. Vanaf hier kun je gewoon je navigatie volgen tot de Gideonweg 1 (P4).
  • Kom je van het oosten van Groningen? Volg dan de A7 en ga eraf bij Westerbroek (afslag 39). Vanaf hier kun je gewoon je navigatie volgen tot de Gideonweg 1 (P4).

Heb je nog geen ticket?

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen start op maandag 30 januari om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 18 februari om 18.45 uur in de Euroborg.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 17 februari om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Auto’s: minimaal 3 supporters per auto
Er is in totaal plek voor 1100 supporters van onze club. Er zijn 175 parkeerplekken voor auto’s, met 3 supporters per auto kunnen we dan 525 supporters de mogelijkheid bieden om met de auto te reizen. De overige 575 supporters moeten dus met de bus van Rood-Wit, ZuidTribune of FC Emmen. Voor deze wedstrijd kun je voor slechts €15 (inclusief ticket) met de bus van FC Emmen reizen (bij Rood-Wit ook slechts €15 voor leden). Op naar een vol uitvak in Groningen!

Vervoer

Het stadion is geopend vanaf 17.15 uur. De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. Het is verplicht om met minimaal 3 supporters per auto te reizen in verband met de parkeergelegenheid. Ben jij de bestuurder? Geef dan via dit formulier aan met wie je reist, zodat wij weten dat we onder de 175 auto’s blijven. Je kunt vanaf 17.30 uur parkeren bij het gastenvak (P4).
  • Busreis met FC Emmen: Koop je ticket (inclusief busreis) voor €15 via www.fcemmen.nl/tickets. De bus vertrekt om 16.15 uur op het Stadionplein voor De Oude Meerdijk, zorg dat je op tijd bent!
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Opgeven kan vanaf 3 februari.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Het is niet toegestaan met het openbaar vervoer te reizen of de binnenstad van Groningen te bezoeken.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!