Talenten van de Toekomst

FC Emmen zoekt jongeren die zichzelf willen ontwikkelen en het verschil willen maken met maatschappelijke diensttijd (MDT) in de regio met het project Talenten van de Toekomst. Tijdens dit project ga jij samen met FC Emmen jouw talenten ontdekken en laten zien wat je kan. Ben jij klaar voor die uitdaging? Meld je dan direct aan!

Voor wie?
Ben jij tussen de 14 en 20 jaar en woon jij in de gemeente Emmen, Coevorden of Borger-Odoorn? Dan zoeken we jou! Het maakt niet uit of je nog op school zit, thuis zit of aan het werk bent. Wij bieden een traject op maat van zestien weken, waardoor jij het verschil gaat maken! Het project FC Emmen Talenten van de Toekomst bestaat gedeeltelijk uit een groepsproces, maar biedt voldoende ruimte voor een individueel (leer)proces waarbij gekeken wordt naar de persoonlijke interesses en talenten van de individuele jongeren.

Ook ga je jongeren ontmoeten die zich via andere betaald voetbalclubs hebben aangemeld tijdens onderlinge voetbalwedstrijdjes. Daarnaast ga je meelopen met maatschappelijke projecten van FC Emmen Naoberschap en uiteindelijk ga jij met andere jongeren een buurtbijdrage leveren. De buurtbijdrage mag je zelf bedenken, organiseren en uitvoeren. Door middel van je eigen inzet en originaliteit kun je toffe prijzen winnen en welke prijs dat is, bepaal jij zelf!

Wat bieden we jou?

  • Een feestelijke kick-off en afsluiting op De Oude Meerdijk, het stadion van FC Emmen
  • FC Emmen-kleding
  • Leerzame workshops
  • Teambuildingsactiviteit
  • Uitwisseling met andere voetbalclubs
  • Het MDT-certificaat, die staat goed op je cv!

Wanneer?
FC Emmen Talenten van de Toekomst gaat in de week van maandag 7 maart 2022 starten, het project loopt tot in week van maandag 20 juni 2022. Gedurende het project vragen wij gemiddeld 5 uur per week van je tijd.

FC Emmen Talenten van de Toekomst is een onderdeel van het MDT-project Community Champions. In dit project werken wij samen met de Eredivisie CV, Excelsior Rotterdam, Feyenoord, De Graafschap, Vitesse, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, FC Twente en EFDN.

Aanmelden

Naam(Vereist)
Geslacht(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)
Opt-in