Terug naar overzicht Terug

Supporterspraot met Torben Beerman


Naam:
Torben Beerman

Waar kom je weg:
Ik woon inmiddels tien jaar in Buinen. Hiervoor heb ik in Drouwen gewoond.

Waarom FC Emmen:
Mijn vader ging altijd al naar FC Emmen samen met een kameraad van hem en mijn broer. Sinds mijn achtste ga ik met ze mee en heb ik net als zij ook een seizoenkaart voor vak 20.

Favoriete speler:
Van de huidige selectie is dat zeker Peña. Die goal in de kruising tegen Fortuna, in seizoen 19/20, is mij altijd bijgebleven. Anco Jansen is ook een van mijn favoriete spelers van FC Emmen, vooral omdat hij altijd zo’n goede aanvoerder was.

Mooiste moment van FC Emmen:
Mijn mooiste moment was bij de promotiewedstrijd tegen Sparta. Ik was helemaal naar Rotterdam gereisd om vanuit het uitvak de wedstrijd te bekijken. Het tweede doelpunt voor FC Emmen in die wedstrijd, van Anco Jansen, was het mooiste moment waar ik ooit bij ben geweest.

Met wie ga jij, wanneer het weer kan, naar het stadion:
Mijn broer heeft helaas geen seizoenkaart meer, dus ik ga dan naar het stadion met mijn vader en zijn kameraad.

Wat mis je het meest nu je niet naar het stadion mag:
De hele beleving rondom de wedstrijd mis ik het meest. Dat ik dan bij De Oude Meerdijk aankom, over het plein door de menigte mensen loop en dat je dan vervolgens weer in een vol stadion met z’n allen naar de wedstrijd staat te kijken. Ik kijk er naar uit om weer tussen de rest in te zitten.

Bericht aan de ploeg:
Altijd blijven strijden! Ik was er bij bij de thuiswedstrijd tegen Heracles en sinds die wedstrijd heb ik het volste vertrouwen in nog een seizoen eredivisie, dus volle bak er tegenaan.