Terug naar overzicht Terug

Supporterspraot met Gert Wouters


Elke week geven wij via Supporterspraot het woord aan een andere FC Emmen-supporter om wat te vertellen over hunzelf. Deze week is het de beurt aan Gert Wouters, die deze week jarig is! Gert, we wensen je een fijne verjaardag en bedanken je voor je bijdrage in Supporterspraot!

Naam:
Gert Wouters

Waar kom je weg:
Ik woon samen met mijn vrouw Marga inmiddels al ruim twee jaar in Sleen en exploiteren daar Camping Pieterom. Daarvoor heb ik ruim dertig jaar met ons gezin in Oosterhesselen gewoond. Ons gezin bestaat verder uit twee lieftallige dochters die het ouderlijk huis alweer enige tijd hebben verruild voor een eigen stek.

Waarom FC Emmen:
Zelf ben ik nooit actief voetballer geweest maar wel altijd volger. Na de promotie van FC Emmen in 2018 hebben we besloten om een paar seizoenkaarten aan te schaffen om het allemaal van dichtbij mee te maken. Achteraf een beter-laat-dan-nooit besluit. De sfeer in stadion De Oude Meerdijk is zoals je van Drenten mag verwachten: gemoedelijk, fanatiek en altijd positief zonder koude drukte.

Favoriete speler:
Als ik moet kiezen dan zou dat Michael de Leeuw zijn, vanwege zijn inzet en werklust. Nu geflankeerd met een behendige Luka Adžić is het een koppel dat FC Emmen nog de nodige punten kan gaan brengen in de laatste wedstrijden. Maar het liefst zou ik als favoriete speler willen noemen: FC Emmen.

Mooiste moment van FC Emmen:
Misschien wel de laatste wedstrijd met een vol stadion op 7 maart 2020: FC Emmen – VVV Venlo. De 3-0 winst en de bijbehorende stand op ranglijst maakten deze wedstrijd extra mooi!

Met wie ga jij, wanneer het weer kan, naar het stadion:
Waarschijnlijk met een van mijn dochters.

Wat mis je het meest nu je niet naar het stadion mag:
De sfeer in het stadion en de mooie acties op het veld.

Waar kijk je het meeste naar uit als je straks wel weer naar het stadion mag:
Het effect van een vol stadion op de spelers.

Bericht aan de ploeg:
De twaalfde man is er nog steeds, alleen kunnen jullie die helaas niet zien en horen. De twaalfde man heeft het volste vertrouwen in een goede afloop van seizoen 2020-2021. Kop d’r veur!

Gert Wouters (rechts) bij de thuiswedstrijd tegen Ajax in 2019