Terug naar overzicht Terug

Supporters bepalen Bronzen Stier winnaar


Jij bepaalt samen met de trainers en aanvoerders uit de Jupiler League de ‘Beste Speler’ van de derde periode in seizoen 2011/2012. Breng jouw stem uit via www.jupilerleague.nl/bronzenstier en maak kans op een kwartaalabonnement voor Voetbal International. Stemmen kan vanaf woensdag 7 tot en met zondag 11 maart. De spelers die door de trainers en aanvoerders van de Jupiler League genomineerd zijn, zijn: Jeremy Bokila (Sparta Rotterdam), Marten de Roon (Sparta Rotterdam), Paco van Moorsel (FC Den Bosch) en Danny Hoesen (Fortuna Sittard). 
Tijdens speelronde 27 op vrijdag 16 maart zal bekend worden welke speler zich de beste speler van de derde periode mag noemen en wie zich met het winnen van de derde bronzen stier voor beste speler heeft genomineerd als potentiële winnaar van de Jupiler League Gouden Stier Uitreiking aan het einde van dit seizoen. Naast de Bronzen Stier voor beste speler zullen volgende week ook de bronzen stieren voor de beste trainer en het beste talent uit de derde periode officieel uitgereikt worden. Met voorgangers als Dries Mertens en Tjaronn Chery wordt de weg naar het hoogste niveau in Nederland een stukje vrijer gemaakt.
________________________________________
Per periode in de Jupiler League wordt aan het beste team, de beste speler, de beste trainer, de topscorer én het beste talent de bronzen stier uitgereikt. 
Aan het einde van het seizoen wordt er in elke categorie één winnaar gekozen die de Gouden Stier wint. Met Dries Mertens als allereerste winnaar van de Gouden Stier voor beste talent is de gouden stier dé ultieme hoofdprijs aan het einde van het seizoen. Het is dit jaar het vierde seizoen dat deze prijzen vergeven worden.
Voor meer informatie omtrent de Bronzen en Gouden Stieren,  kijk op: www.jupilerleague.nl/goudenstier.php