Terug naar overzicht Terug

Supporter-werft-supporter gaat nog een week door


 

De actie ‘Supporter werft supporter’ is op veler verzoek verlengd tot vrijdag 2 juni aanstaande. Langer kan natuurlijk niet, want het WK staat voor de deur en de winnaar van deze actie moet even de gelegenheid hebben om de koffers te pakken. Wie zijn seizoenkaart verlengt en tegelijkertijd een nieuwe seizoenkaarthouder aanbrengt, maakt immers kans op prachtige prijzen met als klapstuk een reis naar de eerste wedstrijd van Oranje. Vrijdagmiddag 2 juni, om 16.00 uur, wordt de loting verricht.


 

De hoofdprijs van Supporter werft supporter mag er zijn. Wie bij de trekking als winnaar uit de bus valt, krijgt een reis voor twee personen aangeboden naar het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. De gelukkige winnaar vertrekt op 10 juni voor een reis naar het oosten van Duitsland met als hoofdmoot een bezoek aan de eerste WK wedstrijd van Oranje, namelijk die tegen Servië Montenegro die een dag later in Leipzig wordt gespeeld. Deze reis wordt aangeboden door Univé Verzekeringen.

 

Er valt echter meer te winnen. De tweede prijs wordt aangeboden door NoRRoD Computers en is een TV kaart. Hiermee kunnen beelden die van internet worden gedownload worden afgespeeld op een gewone televisie. Verder valt er een originele FC Emmen shirt met handtekeningen van de selectie te winnen en een wedstrijdbal eveneens voorzien van handtekeningen.

 

Redenen genoeg dus om uiterlijk 2 juni de seizoenkaart te verlengen (dat kan uiteraard daarna ook maar dan valt het buiten het kader van deze actie) en een supporter aan te brengen die geen seizoenkaarthouder in het afgelopen seizoen was. Met als prettige gevolg dat wellicht een bezoek aan de eerste WK wedstrijd van Oranje kan worden gebracht!