Terug naar overzicht Terug

Succesvolle Noordlease G-voetbaldag bij FC Emmen 


Voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Emmen en Jong FC Utrecht vond de Noordlease G-voetbaldag plaats in De Oude Meerdijk. Circa 50 G-voetballers hebben een clinic gevolgd. Rondom de wedstrijd in de Jupiler League was er tevens aandacht voor Fonds Gehandicaptensport. Activiteiten op het #HIERKOMIKWEG plein en in de business club zorgden voor een mooie donatie van € 6.100,- aan het Fonds.

Noordlease is als hoofdsponsor van FC Emmen en 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport de trotse naamgever van de succesvolle G-voetbaldag. Fonds Gehandicaptensport is blij met deze samenwerking. “Sport voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap in Nederland is helaas niet vanzelfsprekend. Fantastisch om samen met Noordlease en FC Emmen extra aandacht te geven aan het G-voetbal in de regio van Emmen”, aldus Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport. “Vanuit de donatie kunnen wij sportverenigingen ondersteunen, zodat meer mensen met een handicap dicht bij huis kunnen sporten”.

“Het was een geweldige dag met aandacht voor de gehandicaptensport. Fantastisch om 50 kinderen met een handicap te zien genieten op het veld van FC Emmen., aldus Ben Haverkort, directeur FC Emmen. “Sinds kort hebben wij als club Naoberschap United opgericht, met deze stichting werken wij graag mee met dergelijke activiteiten. De burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout, was de gehele dag aanwezig als trotse voorzitter van Naoberschap United. Geweldig om hem zowel op het veld als tijdens de veiling enthousiast bezig te zien.’

FC Emmen wil alle partners en sponsoren die dit mede mogelijk gemaakt hebben enorm bedanken!

CL2J0487

CL2J0558

 CL2J0601

CL2J0611

 CL2J0617

CL2J0652

CL2J0662

 CL2J0690

CL2J0695

 CL2J0728

Foto’s: Gerrit Rijkens.