Terug naar overzicht Terug

Stichting Topsport Zuidoost Drenthe reikt cheques uit


Voorafgaand aan de nacompetitiewedstrijd van FC Emmen tegen RODA JC reikte de Stichting Topsport Zuidoost Drenthe (STZOD) cheques uit aan de topsportverenigingen in Zuidoost Drenthe. Voor de tweede keer werd een bedrag van € 17.000,- verdeeld onder FC Emmen, Hurry-up, E&O, DOS en De Treffers.


De cheques werden uitgereikt door Dènis Assen namens de Stichting Marketing Regio Emmen en Dennis Schomaker namens de Stichting Topsport Zuidoost Drenthe. ‘Topsport is een van de pijlers waarmee we onze regio op de kaart kunnen zetten, zeker als we hierin samenwerken met de verschillende verenigingen. De sport promoot de regio en wij promoten de sport in onze regio, zo helpen wij elkaar’, aldus Dènis Assen.

‘De Stichting Topsport Zuidoost Drenthe kijkt terug op een succesvol eerste jaar. Dit is een mooie stimulans om ook de komende jaren fondsen te werven waarmee we de topsport in onze regio kunnen ondersteunen. Dit willen wij doen door samenwerking tussen verenigingen onderling en met het bedrijfsleven te stimuleren. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de topsport in de regio is welkom’, zei Dennis Schomaker namens de Stichting Topsport Zuidoost Drenthe.