Terug naar overzicht Terug

Start voorbereiding: nog vier nachtjes slapen


Trainer Joop Gall verwacht een twintigtal spelers op de eerste dag. Naast de twaalf reeds gecontracteerden komen daar Bart de Groot en Randel Shakison bij die zich kunnen bewijzen na langdurig geblesseerd te zijn geweest. Verder gaat hij er vanuit dat de club de komende week met twee of drie spelers nog tot een akkoord kan komen en de groep zal worden gecompleteerd met een handvol gastspelers. De komende week zal dan op maandag (2x), dinsdag (2x), woensdag (1x) en donderdag (1x) worden getraind. Op vrijdag 28 juni staat dan het eerste oefenduel tegen Bargeres op het programma.
Het oefenprogramma staat nog niet helemaal vast. Zo is nog niet duidelijk welke club op 20 juli de tegenstand is. Wel is zeker dat er nog een oefenduel tegen FC Groningen wordt gespeeld. Dat wordt waarschijnlijk op 26 juli op het terrein van Neptunia in Delfzijl.
Het gebruikelijke trainingskamp in de Eeserhof lijkt wel door te gaan. Een probleem was het vinden van een trainingsveld maar die is nu in Gieten gevonden.