Terug naar overzicht Terug

Sportieve themabijeenkomst Padel en Jeugd & Gezondheid


Op woensdagmiddag 8 maart vond de eerste van de drie themabijeenkomsten plaats. Te gast bij Plaza Sportz Coevorden stond een sportieve en maatschappelijke middag op het programma.


Na een ontvangst met koffie en thee, omkleden en een kort welkomstwoord was het tijd voor padellen. Gedurende twee uur werd het padellen afgewisseld met korte pauzes. Zo kwamen de deelnemers in beweging, maar was er ook voldoende tijd om informeel te netwerken. Tijdens een onderling toernooitje speelde iedere deelnemer telkens met iemand anders en tegen nieuwe tegenstanders.

Na het padellen gaf Robin Poeste, projectleider bij FC Emmen Naoberschap, een presentatie over de FC Emmen School en Scoren voor Gezondheid. Beide maatschappelijke programma’s vallen onder het thema ‘Jeugd & Gezondheid’ en worden uitgevoerd op basisscholen in de Zuidoosthoek van Drenthe. Daarnaast was er voor alle deelnemers ruimte om mee te denken en vragen te stellen tijdens en na de presentatie.

Deze middag was de eerste van de drie themabijeenkomsten dit voetbalseizoen. De volgende themabijeenkomst zal vrijdag 21 april plaatsvinden bij DGC De Gelpenberg waar deelnemers een masterclass golfen volgen. Het maatschappelijke thema van deze bijeenkomst is ‘Meedoen’, waarbij er specifiek aandacht is voor OldStars Walking Football. De derde en laatste themabijeenkomst van dit seizoen staat in het teken van Suppen en ‘Op weg naar Werk’. Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 21 juni bij Parc Sandur.