Terug naar overzicht Terug

Sponsor werft sponsor…


Wij dagen u uit! Wij durven een weddenschap met u aan te gaan: u kent vast wel een collega-ondernemer, een zakelijke relatie, een vriend of een kennis, een familielid of een buurman (‘t mag trouwens ook de buurvrouw zijn), die de afgelopen maanden al enkele malen tegen u heeft geroepen “ik denk dat ik ook maar sponsor van FC Emmen moet worden……..“. Die al een tijdje met die gedachte rondloopt, maar nog dat ene kleine zetje nodig heeft. En dat ene kleine zetje, dat gaat u geven! Want als u de uitdaging aan durft te gaan, de handschoen oppakt en wint, dan ligt er eenaantrekkelijke beloning voor u klaar!

Het laatste zetje voor de potentiële nieuwe sponsor is misschien dat we met ingang van de winterstop werken met halve tarieven Daarnaast maakt u allen op deze manier de club financieel nog sterker, waardoor we wellicht op sportief gebied nog weer een stapje vooruit kunnen doen. Wanneer u, als sponsor van FC Emmen, voor 25 januari 2005 een nieuwe sponsor aanbrengt (minimaal het BCE-lidmaatschap; zie het blokje), dan maakt u een grotekans om de rest van dit seizoen als broeksponsor van FC Emmen op de wedstrijdbroek te staan. Uit alle sponsors die een nieuwe sponsor aanleveren zullen er twee getrokken worden, één voor vermelding op de thuisbroek en één voor op uitbroek.


Natuurlijk mag u als sponsor meerdere nieuwe sponsors aanleveren. Graag zelfs! Meer nieuwe sponsors, meer kansen. Levert u twee nieuwe sponsors aan, dan maakt u twee keer kans om uitgeloot te worden. De loting vindt plaats op 25 januari aanstaande zodat u op 27 januari bij de wedstrijd FC Emmen – AGOVV al te zien kunt zijn op de voorzijde van de wedstrijdbroeken. En……elke sponsor die een nieuwe sponsor aanlevert krijgt sowieso vier gratis businesskaarten voor een competitiewedstrijd van FC Emmen.

Er hebben zich al twee sponsors spontaan gemeld. Zij brachten Pricon en Arbeidsdesk Noord Oost Nederland aan als nieuwe BCE leden. Heeft u ook een serieuze kandidaat Neemt u dan even contact op met de commerciële afdeling; 0591 – 670677. Dan kunt u onze nieuwe sponsor uitnodigen voor de wedstrijd FC Emmen – Fortuna Sittard van vrijdag 13 januari.

De spelregels zetten wij nog even op een rijtje voor u!

BCE lidmaatschap € 2.750,- voor

de rest van dit seizoen € 1.375,-

Het sponsorpakket bestaat uit;

– twee stoelen op de hoofdtribune

– toegang tot de businessruimte

– naamsvermelding op de stoelen

– een parkeerkaart (P6)

– naamsvermelding in Emmen Media uitingen

– koffie bij de wedstrijden

Sponsor werft sponsor

Wat zijn de spelregels

U stelt ons aan een nieuwe sponsor voor

Deze nieuwe sponsor neemt minimaal het BCE lidmaatschap (normaal € 2.750,-  nu de helft € 1.375,-). Het  lidmaatschap bestaat uit;

– twee stoelen op de hoofdtribune

– toegang tot businessruimte

– een parkeerkaart (P6)

– naamsvermelding op de businessseats

– naamsvermelding in FC Emmen Media

– mogelijkheid tot bijkopen van twee extra stoelen

U brengt de sponsor aan voor 25 januari aanstaande

U geeft de voorzet, wij tikken hem in

We gaan 25 januari loten en trekken een

sponsor voor de thuisbroek en een sponsor

voor de uitbroek, de drukkosten zijn voor

rekening van de sponsor

Uw sponsornaam komt voor op de broek te staan

Levert u bijvoorbeeld 2 sponsors aan, dan

maakt u ook 2 keer kans (eigenlijk 4 keer kans)