Simpele bekerzege's voor C- en D-jeugd

Vitesse ’63 C1-FC Emmen C1 0-11
Al na vijftien seconden stond het 0-1 door toedoen van Gianluca Caia na een voorzet van Wouter Beijering. Daarna was het een tijdje stil waarna in de laatste tien minuten voor de pauze de productie werd opgevoerd door Simon IJzerman (25e), Menno Heerkes (34e, strafschop) en Wouter Beijering (35e). Na de doelwisseling vielen de goals als volgt: Luciano Slagveer (40e), Herman Hindriks (41e), Roan Poelstra (55e, strafschop), Wouter Beijering (58e), Herman Hindriks (60e, strafschop), Wouter Beijering (65e) en Dilan van Bree (70e).
FC Emmen C1:
Berends (36. Vos); Hoff, Poelsra, IJzerman (36. Mensinga), Westebring, Heerkes (36. Van Bree), Fokkens, Koenders, Locadia (36. Slagveer), Caria (36. Hindriks), Beijering.

FC Emmen D1 – FC Ter Apel ’96 D1 7-0 (rust 2-0).
FC Emmen D1 had niet de beste vorm nodig om een ronde verder te komen in het bekertoernooi. Het speelde matig met veel balbezit maar met weinig effectieve acties. De rust ging dan ook in met een matige 2-0 voorsprong. Na de pauze werden daar nog vijf aan toegevoegd. Voor de doelpunten zorgden: Pascal Huser 2, Mark Meijer 2, Michael Chacon 2, eigen doel tegenstander.
FC Emmen D1: Rob Schuldink (31. Bos); De Jong (31. Jonkers), Rijkens, Westebring (31. Rasevic), Strating, Mol, Bouws, Ypenburg, Meijer (31. Huser), Chacon, Wouter Schuldink.