Terug naar overzicht Terug

Seizoenkaartenactie verlengd tot en met 19 juni!


 Naast onze blijvers; Joos Valgaeren, Roy Stroeve, Jannes Wolters, Niek Ripson en Kevin Görtz is vorige week Timothy Cathalina aangetrokken en we verwachten volgende week nog een speler aan te trekken. Ook zijn Xander Houtkoop en Michel Poldervaart, afkomsting van sc Heerenveen, al aan de selectie toegevoegd en deze week nog eens de toptalenten Pawel Wojciechowski, Bjorn Jonsson en Richard Stolte (zie www.fcemmen.nl). Zes en vijf maakt net een elftal compleet maar is niet voldoende. We verwachten volgende week ook nog een paar spelers van sc Heerenveen toe te voegen dus dan is het elftal zo goed als compleet en zelf zijn we ook nog niet uitgewinkeld. De komende weken winkelen we op ons gemakje en gaan op zoek naar nog twee à drie spelers. 


Volgende week wordt dus nog een belangrijke week waarin we nog een aantal namen hopen te presenteren en daarom hebben we de seizoenkaartactie verlengd tot en met vrijdag 19 juni. Vraagt u alsnog uw seizoenkaart aan voor 19 juni aanstaande dan krijgt u toegang tot alle wedstrijden (competitie, beker, nacompetitie en de wedstrijden van de beloften die in Emmen gespeeld worden). U doet niet meer mee aan de verloting voor de toegangskaarten voor een wedstrijd van sc Heerenveen, aangeboden door Univé. Heel jammer maar dit zou niet eerlijk zijn ten opzichte van de seizoenkaarthouders die wel voor 10 juni hebben verlengd, hun kans op een kaart wordt daarmee verkleind.

 Denkt u dus nog even een paar dagen rustig over na en dan zien wij u graag volgende week bij de receptie van het stadion voor uw aanvraag. Tot volgende week!