Terug naar overzicht Terug

Seizoenkaart geld waard bij Robin Hood Ribhouse


Wie kent het verhaal van Robin Hood niet Robin de dappere boogschutter, die met zijn vrolijke bende in de bossen van Sherwood woonde. Kom langs in het Robin Hood Ribhouse en beleef een avond uit eten in middeleeuwse sferen!
Op de kaart kunt u een keuze maken uit de meest smakelijke gerechten.  Of u nu een liefhebber bent van vleesgerechten, de voorkeur geeft aan vis, of liever iets vegetarisch wilt: Keuze genoeg naar ieders smaak!
Ook voor kinderen is Robin Hood een ware belevenis: in de Robin Hood speelhoek kunnen ze lekker kleuren of natuurlijk kijken naar een spannende video van Robin Hood, terwijl de ouders genieten van het diner.
Kortom, het Robin Hood Ribhouse is uw bezoekje waard! Robin Hood en zijn kornuiten staan voor u klaar om u hartelijk te verwelkomen.

Robin Hood Ribhouse zorgt er voor dat uw seizoenkaart geld waard wordt. Op het voor- en nagerecht wordt er maar liefst 25% korting gegeven op vertoon van uw seizoenkaart!! Een leuke aanbieding waar u, als vaste supporter van FC Emmen, dus van kan profiteren!  De vrijwilligers van het seizoen bij FC Emmen, die afgelopen woensdag in het zonnetje zijn gezet, zijn door  Robin Hood RibHouse nog eens extra verwend met een dinerbon!