Terug naar overzicht Terug

Samen met Hans van Breukelen en Evert ten Napel de EK Finale 2016 kijken?


Ja, dat leest u goed. U kunt zondag 10 juli samen met die beide mannen live naar de finale van het EK Voetbal 2016 kijken en dat óók nog eens in het nieuwe Atlas Theater! Maar we gaan het nóg leuker maken: voorafgaand aan de finale van het EK kunt u genieten van de theatervoorstelling “Waar was jij in ’88”. Hans en Evert nemen u mee terug naar de voetbalzomer van 1988 en het door het Nederlands Elftal gewonnen EK. Leuke herinneringen, prachtige anekdotes en Van Breukelen zal ongetwijfeld ook zijn keeperskloffie nog wel even weer aantrekken!
Deze leuke theatervoorstelling van de voetbalcommentator en de oud-keeper heeft al in veel theaters voor volle zalen gezorgd en doet zondag 10 juli dus Emmen aan. Wat is er nu leuker als warming up voor een EK Finale dan zo’n terugblik op het EK ’88 U mag uw buurman, buurvrouw, collega, neef, nicht, u mag iedereen meenemen!

Na “Waar was jij in ’88” gaan we met z’n allen op een groot scherm in de Dagblad van het Noorden-zaal live kijken naar de finale van het EK 2016. In de rust van de wedstrijd geven Hans van Breukelen en Evert ten Napel ons hun analyses.


Toch een prachtige gelegenheid om met collega-sponsor, een groep vrienden, buurmannen, of collega’s tóch nog van het huidige EK te genieten ondanks dat Oranje er helaas niet bij is Partners gezellig mee! De smeuïge voetbalverhalen als warming up en daarna lekker met een biertje of ander drankje in de hand de finale kijken!

FC Emmen is partner van Wildlands en daarom heeft directeur Jan Geert Vierkant van het Atlas Theater speciaal voor de FC Emmen sponsors een leuke aanbieding gemaakt:
Entree € 25,- inclusief 2 consumpties.

Programma zondag 10 juli Atlas Theater te Emmen 

18.00 uur        inloop

18.30 uur        aanvang voorstelling “Waar was jij in “88”

21.00 uur        finale Europees Kampioenschap Voetbal 2016

21.45 uur        analyses wedstrijd door Hans van Breukelen en
                      Evert ten Napel

22.00 uur        aanvang 2e helft finale

Aanmelden verplicht!
U dient zich uiterlijk donderdag 7 juli aan te melden op [email protected]  VOL=VOL.

 

Klik op de afbeelding voor de grotere versie

Tip: u kunt voorafgaand aan de theatervoorstelling eventueel eten in het restaurant van Wildlands.