Terug naar overzicht Terug

Samen met ArboNed zijn wij op zoek!


Samen met businesspartner van FC Emmen, ArboNed, zijn op wij zoek. Op zoek naar mensen die het verdienen om als VIP naar een thuiswedstrijd van FC Emmen te gaan. En met verdienen bedoelen wij: mensen die zich (belangeloos) inzetten voor de maatschappij of bijvoorbeeld aan mantelzorg doen. Maar ook mensen die een zware periode achter de rug hebben of tegemoet gaan. Of mensen die om een andere reden een steuntje in de rug nodig zijn.


Over ArboNed
Gezond Ondernemen. Daar staat ArboNed voor. Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van ‘FC Emmen Naoberschap is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij de samenwerking kan ArboNed nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.

Ben Haverkort, commercieel directeur FC Emmen: “De samenwerking met ArboNed draagt bij aan meer slagkracht en kennis om ‘onze’ regio nog gezonder te maken.”

Als VIP naar FC Emmen
ArboNed stelt vanaf de wedstrijd FC Emmen – FC Den Bosch op vrijdagavond 24 september kosteloos haar vier business-seats beschikbaar aan bovengenoemde mensen voor de rest van het voetbalseizoen. Elke thuiswedstrijd worden er twee keer twee mensen verrast.

Aanmelden
Ben je of ken je iemand die het verdient om als VIP in de watten gelegd te worden tijdens een thuiswedstrijd van FC Emmen? ArboNed maakt het graag mogelijk. Stuur je (persoonlijke) verhaal naar [email protected] en wie weet ben jij of iemand die je hebt aangedragen een keer VIP tijdens een thuiswedstrijd van FC Emmen.