Terug naar overzicht Terug

Roze tenues UITVERKOCHT!


FC Emmen x EasyToys

Steun Dance4Life!

OP = OP

Om te vieren dat EasyToys ook de komende twee seizoenen onze hoofdsponsor is, hebben we samen met onze hoofdsponsor dit unieke tenue ontworpen! De selectie moet er nog in spelen, maar jij kunt dit tenue nu al kopen! Let op, het is een exclusief tenue en op = op!

Het was niet onze bedoeling om nu al te starten met de verkoop. Maar omdat onze supporters zó enthousiast reageren, hebben we achter de schermen hard gewerkt om nu al te kunnen starten met de verkoop.

Een deel van de opbrengst gaat naar Dance4Life, dat zo nog meer jongeren kan bereiken met haar seksuele voorlichtingsprogramma, dat bijdraagt aan een veilig en plezierig seksleven van jongeren.

De wedstrijdkleding en trainingskleding zijn voor zowel volwassenen als kinderen (kindermaten met WILDLANDS in plaats van EasyToys). Trainingssweaters zijn er alleen in volwassenmaten, trainingshoodies alleen in kindermaten.

De niet-bedrukte wedstrijdkleding is af te halen op het #HIERKOMIKWEG-plein voorafgaand aan FC Emmen – Telstar op zondag 27 maart. Heb je gekozen voor bedrukking of trainingskleding? Dan ontvang je per e-mail meer informatie over jouw bestelling.

Bestellen

Sorry, de roze tenues zijn uitverkocht! Bestel hier in de nabestelling, je hebt ‘m dan naar verwachting eind mei!