Terug naar overzicht Terug

Ronald de Veen versterkt commercieel team


De commerciële afdeling van FC Emmen wordt versterkt door de komst van Ronald de Veen. Ronald zal het commerciële team van de club van nog meer daadkracht voorzien. Tot 1 februari 2024 staat Ronald nog onder contract bij IT Worxx, maar ook voor deze datum zal hij zo nu en dan in het stadion te vinden zijn. Vanaf 1 februari komt Ronald volledig in dienst bij FC Emmen.

Ronald, al jaren een groot supporter van onze club, is vanaf 2007 eigenaar geweest van Telecom2Business en vanaf 2016 mede-eigenaar van IT Worxx. In deze periode heeft hij een groot zakelijk netwerk opgebouwd en is hij een bekend gezicht geworden voor zakelijk Emmen. In zijn nieuwe rol als commercieel manager zal hij, samen met het bestaande commerciële team, de commerciële doelstellingen voor FC Emmen proberen te realiseren en verder uit te breiden.

Ronald de Veen: ”Onlangs kreeg ik deze mooie kans en was de keuze snel gemaakt om voor ‘mijn’ FC Emmen aan de slag te gaan. Ik heb erg veel zin om samen met al mijn collega’s mee te bouwen aan FC Emmen en een mooie toekomst tegemoet te gaan.”

Algemeen directeur Rinse Bleeker: “Ronald is een zeer ervaren kracht en beschikt over uitstekende commerciële kwaliteiten. We hebben als club de aanval ingezet en willen doorgroeien, het aantrekken van Ronald past dan ook uitstekend in onze strategie.”