Reserves FC Emmen winnen oefenduel van SC Cambuur

De reserves van FC Emmen hebben zondag 23 januari een oefenduel op bezoek bij de reserves van SC Cambuur met 0-2 weten te winnen. Ben Scholte en Kian Slor zorgden voor de Drentse doelpunten.

Het verschil wordt na rust gemaakt
In de eerste helft had FC Emmen al met 0-2 voor kunnen staan, maar het mocht niet baten. Na rust vielen de goals wel; in de 73e minuut werd het Drentse overwicht uitgedrukt in een openingstreffer. Ben Scholte was de doelpuntenmaker, die met een droge schuiver doelman Pieter Bos verschalkte. Tien minuten voor tijd besliste Kian Slor de wedstrijd door de bal binnen te tikken, na een mooie aanval over veel schijven.

SC Cambuur – FC Emmen: 0-2
73. Scholte 0-1
80. Slor 0-2

SC Cambuur: Bos, Van der Meer, Tol, Gullit, Bangura (60. Abbink); Breij (60. Van Mameren), Ter Heide, Hendriks; Smit (46. Sint), Boere, Kiss.

FC Emmen: Groothuizen; Apau, Miguel, Van Looy, Hardeveld; Hoffrogge, Bernadou (40. Carty); Slor, Scholte, Toufiqui; Hilterman.