Terug naar overzicht Terug

Programma jeugd: Zaterdag zonder publiek


Komend weekend is er weer een volledig programma voor de FC Emmen jeugdopleiding. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek welkom bij de wedstrijden.FC Emmen O21
 is na vier wedstrijden nog op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Het oudste jeugdteam, dat getraind wordt door Ruud Jalving, verloor afgelopen zaterdag in Alphen aan den Rijn met 1-0 van Alphense Boys. De thuiswedstrijd tegen Roda JC ging woensdagavond niet door. Zaterdag wacht opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander De Graafschap O21 won dit seizoen ook nog niet.
FC Emmen O18 boekte afgelopen zaterdag een goede zege op DEM O18-1. Mede door twee treffers van Djairo Fik won de ploeg van trainer Björn Zwikker met 4-1. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Fortuna Wormerveer O18-1, dat afgelopen weekend nog met 2-1 won van Cambuur O18.
FC Emmen O16 was zaterdag in de Oude Meerdijk dichtbij een overwinning tegen Zeeburgia O16-1. Door twee rake kopballen van aanvoerder Jan Doldersum leek het team van trainer Karlo Meppelink met 3-2 te winnen, maar in slotfase viel toch de gelijkmaker. Zaterdag gaan de Emmenaren op bezoek bij Be Quick 1887 O16-1 in Haren. De Groningers zijn met drie zeges uit vier wedstrijden sterk begonnen aan het seizoen.
FC Emmen O14 beleefde afgelopen zaterdag een totale off-day. De ploeg van trainer Matthias Maurer verloor met 9-0 bij FC Dordrecht O14, en dat na drie overwinningen op rij. Zaterdag speelt de O14 in de Oude Meerdijk thuis tegen Go Ahead Eagles O14, dat nog niet verloren heeft.
FC Emmen O13 boekte zaterdag een goede zege op Go Ahead Eagles O13 (3-0). Het team van trainer Willem van Loenen hoopt zaterdag hier een goed gevolg aan te geven op bezoek in Amsterdam bij AFC O13-1.
FC Emmen O12FC Emmen O11 en FC Emmen O10 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. O12 neemt het thuis op tegen PEC Zwolle O12 en O11 (thuis) en O10 (uit) gaan het opnemen tegen de leeftijdgenoten van Ajax. Ik deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.