Terug naar overzicht Terug

Programma jeugd: Veel thuiswedstrijden


Komend weekend staat er bomvol programma op de agenda in Emmen. Maar liefst zes van de acht jeugdteams spelen een thuiswedstrijd, terwijl O21 vrij is. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek welkom bij de wedstrijden. Via Twitter en Instagram zullen wij zoveel mogelijk delen.


FC Emmen O18 neemt het zaterdag op De Oude Meerdijk op tegen Waterwijk O18-1. De ploeg van trainer Björn Zwikker kwam afgelopen weekend voor de tweede keer dit seizoen niet in actie. O18 hoopt tegen Waterwijk O18-1 de ongeslagen status te behouden en de drie punten in Emmen te laten. De tegenstander uit Almere pakte afgelopen weekend de eerste zege van het seizoen.

FC Emmen O16 kwam vorige week wel in actie, het won ternauwernood met 2-3 van Be Quick 1887 O18-1. Het team van trainer Karlo Meppelink kwam in Haren met 2-0 achter maar door goals van Doldersum, Paulina en Kartoidjojo ging de zege alsnog mee naar Emmen. Zaterdag is DWS O16-1 de tegenstander in de Oude Meerdijk. De Amsterdammers pakten onlangs nog een knap punt bij koploper FC Groningen O16 (1-1).

FC Emmen O14 speelt net als afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd. Na de 3-2 zege op de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles komt nu Almere City O14 op bezoek in Emmen. De mannen van trainer Matthias Maurer staan na de zege van vorige week aan kop, tegenstander Almere City O14 is na vier wedstrijden nog puntloos.

FC Emmen O13 kwam afgelopen weekend slecht voor de dag. De ploeg van trainer Willem van Loenen verloor op bezoek bij AFC O13-1 met 5-0. Zaterdag gaat de O13 op jacht naar een revanche, dat moet dan op eigen veld gaan gebeuren tegen De Graafschap O13, dat twee punten meer heeft.

FC Emmen O12, FC Emmen O11 en FC Emmen O10 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. O12 neemt het thuis op tegen FC Groningen O12, O11 gaat op bezoek bij ADO Den Haag O11 en O10 krijgt bezoek van FC Utrecht O10. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.