Terug naar overzicht Terug

Pro supporterteam bezoekt FC Emmen-Willem II


Supporters die zich aanmelden bij het promotieteam maken kans op leuke prijzen en wie als Bob zorgt dat zijn vrienden veilig thuis komen maakt bovendien kans op een extra prijs van FC Emmen. ,,Als onze supporters  op een positieve manier achter FC Emmen  blijven staan, is dat een enorme steun voor de club en het  motiveert de spelers in het bijzonder om ervoor te gaan ! Bovendien draagt het bij aan een prettige sfeer in het stadion.  FC Emmen  doet dus mee met Pro Supporter, want daar wordt iedereen beter van”, zegt  algemeen directeur FC Emmen Wim Beekman. 


Pro Supporter is een initiatief van de Coöperatie Eerste Divisie, naamgevend sponsor Jupiler en de clubs uit de Jupiler League.  Het programma richt zich op positief fangedrag in het algemeen en op verantwoorde alcoholconsumptie in het bijzonder. ,, Als naamgevend sponsor van de Jupiler League willen we graag dat supporters van een frisse pint kunnen genieten. Zo lang iedereen dat met mate doet en bijvoorbeeld zorgt voor een Bob om weer veilig thuis te komen, past dat prima bij een gezellig avondje voetbal. Daarvoor vragen we nadrukkelijk aandacht via het  Pro Supporter programma”, zegt Harm van Esterik, country director van AB InBev Nederland, de brouwerijgroep die onder andere Jupiler op de markt brengt.

Meer  informatie over  Pro Supporter is te vinden op facebook.com/prosupporter,  op www.prosupporter.nl en op de Pro Supporter borden in het stadion.