Terug naar overzicht Terug

Pro Supporter promotieteam op bezoek


   


Pro Supporter is een initiatief van de Coöperatie Eerste Divisie, naamgevend sponsor Jupiler en alle clubs uit de Jupiler League.
Met Pro Supporter willen we een nog betere sfeer in en om ons stadion creëren en daar hebben we jullie hulp bij nodig! Kijk voor meer informatie op de Pro Supporter borden in het stadion, op www.prosupporter.nl of op Facebook.

FC EMMEN  doet mee met het Pro Supporter programma. Dit is een initiatief van de Coöperatie Eerste Divisie, naamgevend sponsor Jupiler en alle clubs uit de Jupiler League.
Met Pro Supporter willen we een nog betere sfeer in en om ons stadion creëren en daar hebben we jullie hulp bij nodig ! Kijk voor meer informatie op de Pro Supporter borden in het stadion, op www.prosupporter.nl en meld je aan als Pro Supporter op Facebook. Dan maak je ook kans op mooie prijzen en leuke gadgets.

Het Pro Supporter promotieteam is rond de wedstrijd FC Emmen tegen SC Veendam op zoek naar de Bob. Deze Bob zorgt ervoor dat hij zijn vrienden na de wedstrijd veilig met de auto naar huis brengt en drinkt dus geen alcohol. FC Emmen en Pro Supporter willen Bob hiervoor belonen en daarom verloten we een gesigneerd wedstrijdshirt onder iedereen die zich als Bob opgeeft bij het Pro Supporter promotieteam. Doe mee, want drinken en rijden gaan niet samen en maak kans op die mooie prijs!

Dit seizoen organiseert Pro Supporter een wedstrijd om te bepalen welke club de luidste supporters in de Jupiler League heeft. Tijdens het bezoek van het Pro Supporter promotieteam bij de wedstrijd FC Emmen tegen SC Veendam zal vlak voor de wedstrijd bij het sfeervak (vak 27) gemeten worden hoe hard onze supporters kunnen juichen en schreeuwen. Doe allemaal mee, want we kunnen hiermee een mooie prijs winnen om de sfeer in het stadion nog verder te verhogen. Meer informatie en de tussenstand van deze wedstrijd vind je op www.facebook.com/prosupporter. Ga voor je club, we hebben jullie nodig!