Terug naar overzicht Terug

Payned payrolling nieuwe VIP sponsor FC Emmen


Het Staphorster payrollbedrijf Payned heeft met FC Emmen een sponsorovereenkomst voor het seizoen 2014/15 afgesloten, maar een langere samenwerking wordt door beide partijen niet uitgesloten.


Dat regio Emmen zakelijk veel te bieden heeft, wisten ze al een aantal jaren bij Payned payrolling, maar het was de huidige ‘frisse wind’ bij FC Emmen die de doorslag gaf voor Sander Bennink. ,,Toen ik dit voorjaar in contact kwam met commercieel-manager Henk Eising, was direct duidelijk dat er iets was veranderd. Je ziet dit niet alleen aan de nieuwe grasmat of het nieuwe interieur, maar met name de enthousiaste en proactieve benadering richting het bedrijfsleven en de Business Club. Daar kun je als bedrijf concreet wat mee.”

Ook Henk Eising is tevreden met het aantrekken van de nieuwe sponsor. ,,Dat Payned payrolling uit Staphorst instapt bij FC Emmen, laat zien dat de werking van de club zich uitstrekt tot in de verre regio. Dat is precies waar we naar toe moeten, een breed draagvlak. Als club brengen we verschillende bedrijven dan ook actief met elkaar in contact. Onze Business club Emmen biedt daar bijvoorbeeld volop gelegenheid toe”.

Payned payrolling neemt het volledige personeelsbeheer van ondernemers over. Het gaat dan niet alleen om de administratie en advies, maar ook alle financiële en juridische risico’s rondom vast en flexibel personeel worden door Payned overgenomen. Dit biedt ondernemers veel meer ruimte om bezig te zijn met hun vak en passie.

 Sander Bennink (links) en Henk Eising (rechts) tijdens de Open Dag van FC Emmen.