Organisatie

Naam instelling: Stichting Naoberschap United

RSIN / fiscaal nummer:              858585339

Post-/vestigingsadres:                Stadionplein 1, 7825 SG Emmen

Nummer KvK:                              71114106

Doelstelling

Naoberschap United heeft zicht als doel gesteld maatschappelijke projecten te initiëren, aandacht te geven en te stimuleren door middel van het gebruik maken van de mogelijkheden en impact van FC Emmen.

Beloningsbeleid

  • Bestuursleden vervullen hun functie onbezoldigd;
  • De projectmedewerkers, als mede ondersteunende stagiair(e)s, worden in overeenstemming met het beloningsbeleid van FC Emmen verloond.

Bestuur

FC Emmen heeft in maart 2018 de Stichting Naoberschap United opgericht. De stichting is gelieerd aan de club, maar heeft een eigen stichtingsbestuur.

Eric van Oosterhout                     Voorzitter

Henk Eising                                   Vicevoorzitter

Willem Bierens                              Secretaris

Cor van de Haar                            Penningmeester

Gezienus Evenhuis                       Algemeen bestuurslid

Hans Boers                                     Algemeen bestuurslid

Maureen Nederhoed                    Algemeen bestuurslid

Jan Zwiers                                      Algemeen bestuurslid

Van links naar rechts: Willem Bierens, Eric van Oosterhout, Gezienus Evenhuis, Henk Eising, Maureen Nederhoed, Cor van de Haar, Jan Zwiers en Hans Boers

Stichting Naoberschap United

Jos Schaart is de projectleider van Naoberschap United/coördinator MVO. Heeft u vragen of opmerkingen over bestaande activiteiten/projecten of over eigen initiatieven neemt u dan gerust contact met Jos Schaart op.

Missie en visie

FC Emmen wil meer zijn dan alleen een voetbalclub en wil zich met het plan Naoberschap United meer dan ooit profileren als een vereniging die een bijzondere plek inneemt in het verenigingslandschap. Het wil veranderen van een gewone profvoetbalclub naar een profvoetbalclubplus.

Het wil de mogelijkheden benutten van een lokale, professionele voetbalorganisatie en de grote impact van het voetbal gebruiken om aandacht te geven aan MVO-projecten. Projecten, waar je je medemens mee helpt. Waarmee je eenzame mensen laat glimlachen. Projecten die een arm om een schouder bieden. Projecten die getuigen van zorg en aandacht, waarmee je deelneemt aan de maatschappij door bijvoorbeeld mensen aan een baan te helpen.

Hoe verschillend ook: projecten en trajecten die je met name als Drent direct zullen aanspreken. Omdat ze zijn geboren vanuit onze eigen mentaliteit. Nuchter, zonder poespas en ‘wij doet wat wij zegt!’

Verantwoordelijkheid in een veranderende wereld Naoberschap United gaat die aloude waarden weer in ere herstellen en deze koppelen aan de vele mogelijkheden die FC Emmen als voetbalclub met haar achterban kan bieden. Want een voetbalclub heeft immers een groot netwerk. Profvoetballers, vrijwilligers en bestuursleden van FC Emmen moeten rolmodellen zijn én hebben een verantwoordelijkheid in een veranderde wereld, vindt FC Emmen.

Wilt u meer weten over het beleid van Stichting Naoberschap United? Hier vindt u het beleidsplan.